Premiere ”Alege Școala” la Protopopiatul Darabani

Viața parohiei Mai 26, 2012

 

Pe 25 mai s-a desfășurat la sediul protopopiatului Darabani premierea copiilor care au luat premiile I, al II-lea și al III-lea la faza pe protopopiat a concursului ”Alege Scoala”.  Nouă copii participanți la cele trei secțiuni ale concursului: literară, artistică și multimedia au primit, de la P.C.Protopop Costică Pânzariu, ca premii: trei tablete Prestigio multipad, la premiul I, trei aparate foto Benq cu filmare HD la premiul al II-lea și trei mp4 playere Serioux pentru premiul al III-lea. Căștigătorii sunt: 
premiul I: Boz Andreea Lenuța din Parohia Bașeu (secțiunea litarară), Pintilei Andreea din Parohia Lișna (secțiunea artistică) și Scrobaniță Ciprian din Parohia Smârdan (secțiunea multimedia);
premiul al II-lea: Zvâncă Adina din Parohia Smârdan (secțiunea literară), Tudosă Valentina Ionela din Parohia Bajura (secțiunea artistică), Timofte Iuliana din Parohia ”Sf.Nicolae” Darabani (secțiunea multimedia);
premiul al III-lea: Toma Marius din Parohia Comănești (secțiunea litarară), Murariu Ioana  din parohia Bașeu (secțiunea multimedia), Crețu Diana din Parohia ”Sf.Împărați” (secțiunea multimedia).
Dintre toți participanții la faza pe protopopiat a concursului Alege Școala, Crețu Diana din Parohia Sf Împărați din Darabani, avându-l îndrumător pe P.C.Pr. Costică Pînzariu, protoiereu al protopopiatului Darabani, a primit premiul al III-lea și la faza pe Arhiepiscopia Iașilor.
   În cadrul premierii a fost vizionat filmul realizat de Crețu Diana care a participat la faza națională a aceluiași concurs. De asemenea au fost prezentate copiilor prezenți și preoților îndrumători de către P.C.Prot. Costică Pînzariu și de P.C. Pr. Iulian Andrei, responsabil cu activitățile catehetice, detaliile referitoare la proiectul realizat, apoi s-a făcut o fotografie de grup.